Kompletoni shtëpinë tuaj me ne!

Kompania sot disponon kapacitete prodhuese dhe specialistë e një staf drejtues të kualifikuar. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh si Kuzhina, tavolina, mobilje për zyra e shkolla, dhoma gjumi të modeleve dhe materialeve të ndryshme.

"Kualitet dhe dizajn i veçantë..."

Ofrojmë mobilje cilësore të cilat kompletojnë shtëpinë tuaj.
Dizajnimi dhe prodhimi i enterierit tuaj bëhet sipas porosisë.

Disa nga produktet tona

Transporti Falas !

Ne Gjithë teritorin e kosovës

Blerje me Keste

Deri në 46 muaj përmes bankës

Numri kontaktues

+383 45 999 102