TRADITA E GJATE PUNIME DORE

Tradita jonë nis shumë më herët në vitet '80

Punimi me pasion i mobiljeve prej druri

Tani jemi të shoqëruar me teknologjinë më të fundit

dhe shumë përvojë ndërkombëtare gjithashtu

Showroom

Ndodhet në kryqëzimin kryesor të Ferizaj të rrugës që lidh Ferizaj me Prishtina. Madhësia e sallë ekspozite është 1500 sqm përhapur në dy dyqane që ka më shumë se 120
artikuj të ndryshëm mobiljesh. Showroom ofron dy kanale shitjesh - shitje me pakicë për klientë individualë dhe projekte për klientë të ndryshëm nga vende të ndryshme

Fabrika e mobiljeve

Ndodhet ne qytetin e Ferizajt, ne nje pallat dykatesh me siperfaqe mbi 2200m2. Fabrika prodhon komplete kuzhine dhe dhome gjumi, kabinete dhe aksesore te ndryshme dhe divane te permasave te ndryshme. Fabrika është e pajisur me makineri moderne të drejtuara nga softueri CAD

Fabrika e re

Po ndërtohet ndodhet përgjatë autostradës Prishtinë-Shkup në daljen përfundimtare për në Ferizaj. Fabrika ka rreth 5000 m2 dhe pritet të trefishojë prodhimin aktual të Promobi. Fabrika e re do të strehojë dy linja prodhimi, zyra administrative, magazinë të madhe dhe sallë ekspozite