Kompania jonë është e njohur për projektet e saj inovative dhe estetike të këndshme që ripërcaktojnë kufijtë e dizajnit të brendshëm. Me një angazhim për të krijuar pjesë funksionale por me stil, kompania vazhdimisht ndërmerr një gamë të larmishme projektesh që plotësojnë shijet gjithnjë në zhvillim të klientelës së saj. Nga përpunimi i pjesëve me porosi, të punuara me dorë për banesa luksoze deri te bashkëpunimi në sipërmarrjet tregtare në shkallë të gjerë, shkëlqen në ofrimin e zgjidhjeve të përshtatura që ndërthurin pa probleme formën dhe funksionin. Ekipi i stilistëve dhe zejtarëve të aftë punon në bashkëpunim për të siguruar që çdo projekt të pasqyrojë vizionin unik të klientit dhe përkushtimin e kompanisë ndaj cilësisë dhe mjeshtërisë.

ME POSHTE JANE DISA NGA PROJEKTET TONA

PROJEKTI SIPER DHE POSHTE PERFSHIN

KUZHINA DHE SHËNDA E ngrënies
DEKORIME MURI
DHOMA E NDONJES (DIVANET, TAVOLAT)
ZONA TV

PROJEKTI MË POSHTË ËSHTË DHOMAT E HOTELIT